I AM DEBUTING AT THIS EVENT DURING Barbara Chioffi‘S HOUR, SAT. AT 2 PM EASTERN TIME! PLEASE COME TO THE ENTIRE EVENT! THERE WILL BE PRIZES AS WELL AS THE OPPORTUNITY TO MEET FABULOUS AUTHORS!
https://www.facebook.com/events/793025844150350/804621439657457/

Join the fun. Hang out with your favorite authors. Meet some great new authors. Play some games. Find out about new books. And, win some games.

Scheduled to Appear

Friday, September 25th
10:00 AM – TBA
10:30 AM – CE Black
11:00 AM – R.l. Merrill Author – 1 hr takeover*
12:00 PM – Eva Gordon Author
12:30 PM – AKMichaelsauthor
1:00 PM – Adri Sinclair – 1 hr takeover
2:00 PM – Gwen Knight – 1 hr takeover
3:00 PM – K.C. Fox
3:30 PM – Jen Winters
4:00 PM – ML Rodriguez
4:30 PM – Rose Nickol
5:00 PM – Author Taabia Dupree – 1 hr takeover
6:00 PM – Alexandra Iff – 1 hr takeover
7:00 PM – Author C.D. Taylor/Taylor Dawn
7:30 PM – Desiree A Cox
8:30 PM – Elena Kincaid
9:00 PM – Janet A. Mota Author
9:30 PM – Olivia Linden
10:00 PM – Lawrence Parlier
10:30 PM – Author JD Nelson
11:00 PM – Savannah Morgan – 1 hr takeover

Saturday, September 26th

10:00 AM – Elle Klass
10:30 AM – Steph M Phillips
11:00 AM – Victoria Saccenti
11:30 AM – Audra Hart
12:00 PM – Maria Elena Alonso-Sierra
12:30 PM – Bryce Evans
1:00 PM – Kacey Ables PA
1:30 PM – Mistral Dawn
2:00 PM – Barbara Chioffi – 1 hr takeover*
3:00 PM – Elizabeth Lynx
3:30 PM – Karina Kantas – 1 hr takeover
4:30 PM – Kacey Ables PA
5:00 PM – Selena Rivera – 1hr takeover
6:00 PM – Savannah Hill
6:30 PM – Gina Moray- 1 hr takeover
7:30 PM – P.t. Macias
8:00 PM – Cecile Tellier – 1 hr takeover*
9:00 PM – Damian Lawrence Tyler – 1 hr takeover
10:00 PM – HA Fortman
10:30 PM – Lizabeth Scott Author
11:00 PM – Jessika Klide
11:30 PM – Savannah Morgan – Closing
Author – 4 – Author Presents
The End of Summer Author Blast

Join the fun. Hang out with your favorite authors. Meet some great new authors. Play some games. Find out about new books. And, win some games.

Scheduled to Appear

Friday, September 25th
10:00 AM – TBA
10:30 AM – CE Black
11:00 AM – R.l. Merrill Author – 1 hr takeover*
12:00 PM – Eva Gordon Author
12:30 PM – AKMichaelsauthor
1:00 PM – Adri Sinclair – 1 hr takeover
2:00 PM – Gwen Knight – 1 hr takeover
3:00 PM – K.C. Fox
3:30 PM – Jen Winters
4:00 PM – ML Rodriguez
4:30 PM – Rose Nickol
5:00 PM – Author Taabia Dupree – 1 hr takeover
6:00 PM – Alexandra Iff – 1 hr takeover
7:00 PM – Author C.D. Taylor/Taylor Dawn
7:30 PM – Desiree A Cox
8:30 PM – Elena Kincaid
9:00 PM – Janet A. Mota Author
9:30 PM – Olivia Linden
10:00 PM – Lawrence Parlier
10:30 PM – Author JD Nelson
11:00 PM – Savannah Morgan – 1 hr takeover

Saturday, September 26th

10:00 AM – Elle Klass
10:30 AM – Steph M Phillips
11:00 AM – Victoria Saccenti
11:30 AM – Audra Hart
12:00 PM – Maria Elena Alonso-Sierra
12:30 PM – Bryce Evans
1:00 PM – Kacey Ables PA
1:30 PM – Mistral Dawn
2:00 PM – Barbara Chioffi – 1 hr takeover*
3:00 PM – Elizabeth Lynx
3:30 PM – Karina Kantas – 1 hr takeover
4:30 PM – Kacey Ables PA
5:00 PM – Selena Rivera – 1hr takeover
6:00 PM – Savannah Hill
6:30 PM – Gina Moray- 1 hr takeover
7:30 PM – P.t. Macias
8:00 PM – Cecile Tellier – 1 hr takeover*
9:00 PM – Damian Lawrence Tyler – 1 hr takeover
10:00 PM – HA Fortman
10:30 PM – Lizabeth Scott Author
11:00 PM – Jessika Klide
11:30 PM – Savannah Morgan – Closing

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s